колеги къде в варна да си поставя конусен спортен филтър.
Известие
Collapse
No announcement yet.
конусен филтър
Collapse
X
-
На много места продават конусен спортен филтър.
Моя е на 3 години и е от 20 левовите, когато го
купувах бях скептик, предвид, че аналоговите му маркови модели отиват на 120-160лв, но се оказа добър, естествено на
10-15000 км го пера и омаслявам с K&N продукти.
Въпрос на личен избор.
Ако искаш истински филтър, кит за него и компетентен съвет,
може да отидеш при Ники, магазина е на ул. Карамфил 28.
http://www.adventurecar.com
не че е единственото място, но в момента само за него се сещам.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
-
-
Смятам, че за разлика от дизела при бензинките
разхода по-скоро се увеличава, при мен градското ми
може би е с около 1л по-висок .....,
но +2.50 лв за 100км и по-вървяща кола, всеки сам си преценява.
От друга страна ламбда сондата ми е за смяна, преди 2.5г след смяна
на ламбдата разхода ми падна с близо 2л.........
Колата ти върви по-добре и съответно по-често я настъпваш,
затова въпроса с разхода няма категоричен отговор според мен.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
тези филтри са голям смях общо взето но който предвариелно се е настроил че ще му свършат работа винаги открива положителна разлика за чиповете същата работа имам един съученик дето има автосервиз при него 8 от десет ремонта на двг са на чипосани моториsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimoтези филтри са голям смях общо взето но който предвариелно се е настроил че ще му свършат работа винаги открива положителна разлика за чиповете същата работа имам един съученик дето има автосервиз при него 8 от десет ремонта на двг са на чипосани мотори
Възможно е колите с чип да се чупят повече но това е от неправилна експлоатация и некачествен чип не е от друго.
Ако си на ясно стези работо ще знаеш че бензиновите мотори обедняват сместа при продължително каране с високи обороти което влияе много лошо на двигателя стават едни такива дупки из буталата докато чипа не допуска обедняване на сместа. Вземи се запознай малко с чиповете не си чеши само пръстите по клавиатурата.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Виж какво Новачев недей да се заяждаш с мен просто казах че мой познат в сервиза си прави по често ремонти на чипосани автомобили от най различни марки и не съм тръгнал да аналлизирам работата на чипа (наясно съм с теорията по въпроса за чип тунинга)по принцип мисълта ми беше за конусните филтри, от които има много ментаци на пазара чиято работа с нищо не се различава от тази на стандартните .И така и така си говорим я ми кажи за петите за зацепване от къде се взимат и колко парички са срещал съм нещо из форума ама не ми се търси в момента а ми се струва че ти беше писал нещо по въпроса или се заблуждавам .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
За филтрите може и да се съглася с теб петите струват 110лв
http://vesko.net/services.html
На фирмата Usag156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Благодаря за отговора и за линка полезен е .По принцип чета постовете ти с интерес , както и на всички останали които се отнасят сериозно по въпросите на подръжката и експлоатацията на автомобила .Нямам нищо против чиповете като цяло, само че понякога много се дразня,като видя някоя барака дето издиша отвсякъде, а собственика и тръгнал чип да и слага вместо да поправи общото състояние на колата си или да си замени с нови износените гуми или накладки дето има една българска поговорка "цървули няма гайда иска".sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment